Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en iyi paha politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çkızılışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince tutum etmesi ve lazım çkırmızıışmaların da buna göre strüktürlması gerekmektedir.

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, haricen başlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tüm örgülarda en az 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. Antrparantez strüktürlarda bulunacak şahsiyet sayısına bandajlı olarak yangın merdiveni çıkış Yangın Kapısı nüshası da artış gösterecektir.

Strüktürların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına müsaade verilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en onat eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Özellikle duygulu ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını sınırlamak kucakin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Sözcük konusu sevimli kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Esaslı yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı olumlu raporunun düzenınması yürekin en önemli adımdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Report this wiki page